1.2 Tips en tools

Brochure Fitbreaks: Waar haal jij je energie vandaag?

Wie beweegt voelt zich goed en is bewezen gelukkiger. Van bewegen krijg je energie! En er zijn mogelijkheden genoeg, van inspannende tot ontspannende fitbreaks.

Deze brochure laat zien hoe bewegen is in te passen in je dagelijkse (werk) patroon. En hoe makkelijk het is om aan je beweegnorm te voldoen: 5 dagen in de week, 30 minuten matig intensief bewegen.

Scan uw huidige gezondheidsbeleid

De ‘BRAVO company check‘ geeft u in één oogopslag inzicht hoe het in uw organisatie staat met het gezondheidsbeleid binnen de thema’s bewegen, roken, voeding, mentale gezondheid en stresspreventie.

Samen bewegen als stimulans

Gebruiken werknemers het excuus dat ze niet bewegen omdat ze niemand kunnen vinden om dit samen mee te doen, dan kunt u hen wijzen op het initiatief van beweegmaatje.

Beloon mensen voor gezond beweeggedrag

Beloon mensen voor gezond beweeggedrag. Koppel bijvoorbeeld gelopen of gefietste kilometers aan sponsoring van een goed doel, gebruik een strippenkaart bij het lunchwandelen die ingeruild kan worden voor sportieve producten (bidon, paraplu) en sponsoring van sportactiviteiten (kleding, deelnamekosten).